Monday, December 17, 2012

سيزر سلاد ( سلطة القيصر)

المقادير:
خس (حبة كاملة-ملفوف أحمر او الملفوف العادي -ليمونة كاملة)

زيت زيتون -2ملعقه او3 مايونيز
 جبنة مبشورة
 ملح, فلفل أسود (حسب الرغبة)
دجاج فيليه (3 قطع)

زيت ذرة
بصلة (جوانح)
فص ثوم (مفروم)
خبز محمص مكعبات


الطريقة:
طريقة تحضير الدجاج :
- نقطع قطع الدجاج بشكل طولي "كالشاورما" .
- نضع زيت الذرة في طنجرة و على نار متوسطة و نضيف إليه البصل و الثوم
 و عند ذبول البصل نضيف الدجاج و يقلب إلى أن يتغير لونه
نخفف النار و نغطي الطنجرة
 و نقلب الدجاج كل 2 - 3 دقائق الى أن تجف مائها و تنضج .
السلطة :
- نفرم الخس و الملفوف الأحمر و نضعهم في وعاء كبير و عميق.
- نخلط الليمون مع زيت الزيتون و الملح و الفلفل والمايونيز
ثم نضيفها الى الخس و الملفوف,
و نخلطها جيدا ثم نضيف الخبز المحمص
نقلبها قليلا. في طبق التقديم

سيزر سلاد دايت

  • المقادير:  كابوتشى فريش + 1طماطم +توست سن محمص ناشف +جبنة شيدر مبشور دايت
  •  
    الصوص :عصير ليمونة + معلقة شاى مايونيز دايت +مسطردة زى ما انتى عاوزة +فلفل أسمر
  •  
  • التحضير: لو عندك صدر فرخة مشوى ممكن تقطعية وهتبقى حلوة قوى
    سهلة جدا
  •  
    نقطع الكابوتشى ثم الطماطم + التوست المحمص
    ونضع الصوص بعد تقليبة جيدا وعلية الجنبة المبشورة دايت 
  •  
  • منقول 

No comments:

Post a Comment